Koneserzy śródziemnomorskiej kuchni doceniają Bruschetta OLE! przede wszystkim
za intensywność aromatu, smak Włoch, wspomnienie słońca i wakacji. Propozycja OLE! stanowi kwintesencję prostoty zamkniętej w wygodnym słoiczku z fuzją najlepszych kulinarnych tradycji. Odkryj prawdziwą głębie, która zniewala zmysły – daj się oczarować.
Obłędny smak i gotowość podania – Bruschetta OLE!
NOWOŚĆ OLE! Bruschetta z oregano w towarzystwie czosnku – to gwarancja 100% satysfakcji. Wyjątkowy smak ukryty w świeżych pomidorach i specjalnej mieszance ziół to przepis na udaną ucztę z ulubionymi przekąskami czy daniami.
Bruschetta OLE! czyli soczyste pomidory z dodatkiem oregano i czosnku stanowią przysmak, który nigdy się nie nudzi, a sposoby na jej wykorzystanie to niekończąca się lista, którą ogranicza nasza wyobraźnia. Wystarczy odkręcić wieczko słoiczka, aby uwolnić moc aromatu, który pobudzi nasze zmysły, odkrywając głębie smaku.
Do dań prostych i tych bardziej złożonych
Bezsprzeczną zaletą Bruchetta pomidory + oregano + czosnek OLE! jest jej uniwersalność.Doskonale komponuje się ze świeżą, przypieczoną bagietką jako słoneczna i kolorowa przekąska w ciągu dnia. Pozwoli wykreować wytrawny lunch w formie niebanalnych naleśników wypełnionych śródziemnomorskim smakiem. Bruschetta OLE! sprosta kulinarnym wyzwaniom tym prostym jak i bardziej skomplikowanym. Ulubione zastosowanie Bruschetta dla każdego będzie inne, ale jedno jest pewne – Twoje dania jeszcze nigdy nie były tak proste do stworzenia i tak smaczne! Jeśli dotychczas brakowało w Twojej kuchni gotowego produktu, który rozbudzi Twoje zmysły i przeniesie w śródziemnomorskie klimaty… Bruschetta OLE! stworzona została z myślą o Tobie.
Przepis na szybką pizzę z patelni z Bruchetta OLE! (składniki na jedną mini pizze).
Składniki na ciasto:
- 100g mąki
- 65 ml wody
- łyżka oliwy
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- szczypta soli
Nadzienie: wersja podstawowa (możemy modyfikować składniki – możemy również przygotować wersję mięsną z salami/szynką/kiełbasą lub wersje wegetariańską)
- Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!
- 2 łyżki przecieru pomidorowego z ziołami
- ¾ opakowania mozzarelli
- czerwona cebula
- listki bazylii
Wszystkie składniki na ciasto pizzy mieszamy, a potem wyrabiamy w kulę. Wałkujemy na płat wielkości patelni. Patelnię (zimną) smarujemy (za pomocą pędzelka) oliwą i kładziemy rozwałkowany płat. Podsmażam, aż od spodu pizza będzie zrumieniona. Obracamy i wierzch smarujemy sosem przecierem. Na to nakładamy Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!, ulubione dodatki, mozzarellę i plasterki cebuli.
Przykrywamy pokrywką lub drugą patelnią o podobnej średnicy (jeśli nie mamy przykrywki). Smażymy 10 min. Uważając aby spód się nie przypalił.
Przeczytaj także: VEGE przekąska TAKE&GO – w wygodnych saszetkach, bez zalewy