Bruchetta, która sprosta wszystkim Twoim kulinarnym wyzwaniom

Koneserzy śródziemnomorskiej kuchni doceniają Bruschetta OLE! przede wszystkim
za intensywność aromatu, smak Włoch, wspomnienie słońca i wakacji.  Propozycja OLE! stanowi kwintesencję prostoty zamkniętej w wygodnym słoiczku z fuzją najlepszych kulinarnych tradycji. Odkryj prawdziwą głębie, która zniewala zmysły – daj się oczarować.

Obłędny smak i gotowość podania – Bruschetta OLE!

NOWOŚĆ OLE! Bruschetta z oregano w towarzystwie czosnku – to gwarancja 100% satysfakcji. Wyjątkowy smak ukryty w świeżych pomidorach i specjalnej mieszance ziół to przepis na udaną ucztę z ulubionymi przekąskami czy daniami.

Bruschetta OLE! czyli soczyste pomidory z dodatkiem oregano i czosnku stanowią przysmak, który nigdy się nie nudzi, a sposoby na jej wykorzystanie to niekończąca się lista, którą ogranicza nasza wyobraźnia. Wystarczy odkręcić wieczko słoiczka, aby uwolnić moc aromatu, który pobudzi nasze zmysły, odkrywając głębie smaku.

Do dań prostych i tych bardziej złożonych

Bezsprzeczną zaletą Bruchetta pomidory + oregano + czosnek OLE! jest jej uniwersalność.Doskonale komponuje się ze świeżą, przypieczoną bagietką jako słoneczna i kolorowa przekąska w ciągu dnia. Pozwoli wykreować wytrawny lunch w formie niebanalnych naleśników wypełnionych śródziemnomorskim smakiem. Bruschetta OLE! sprosta kulinarnym wyzwaniom tym prostym jak i bardziej skomplikowanym. Ulubione zastosowanie Bruschetta dla każdego będzie inne, ale jedno jest pewne – Twoje dania jeszcze nigdy nie były tak proste do stworzenia i tak smaczne! Jeśli dotychczas brakowało w Twojej kuchni gotowego produktu, który rozbudzi Twoje zmysły i przeniesie w śródziemnomorskie klimaty… Bruschetta OLE! stworzona została z myślą o Tobie.

Przepis na szybką pizzę z patelni z Bruchetta OLE! (składniki na jedną mini pizze).

Składniki na ciasto:

  • 100g mąki
  • 65 ml wody
  • łyżka oliwy
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli

Nadzienie: wersja podstawowa (możemy modyfikować składniki – możemy również przygotować wersję mięsną z salami/szynką/kiełbasą lub wersje wegetariańską)

  • Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego z ziołami
  • ¾ opakowania mozzarelli
  • czerwona cebula
  • listki bazylii

Wszystkie składniki na ciasto pizzy mieszamy, a potem wyrabiamy w kulę. Wałkujemy na płat wielkości patelni. Patelnię (zimną) smarujemy (za pomocą pędzelka) oliwą i kładziemy rozwałkowany płat. Podsmażam, aż od spodu pizza będzie zrumieniona. Obracamy i wierzch smarujemy sosem przecierem. Na to nakładamy Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!, ulubione dodatki, mozzarellę i plasterki cebuli.

Przykrywamy pokrywką lub drugą patelnią o podobnej średnicy (jeśli nie mamy przykrywki). Smażymy 10 min. Uważając aby spód się nie przypalił.

Przeczytaj także: VEGE przekąska TAKE&GO – w wygodnych saszetkach, bez zalewy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *